VELKOMMEN TIL CANVAS HOTEL

Kjøp et gavekort til noen du setter pris på!

Vi får stadig spørsmål fra folk som ønsker å overraske venner med opphold og aktiviteter på Canvas-hotellene. Og det er selvfølgelig mulig å kjøpe gavekort hos oss. Send en e-post til post@canvashotel.no og fortell oss sum og fakturadetaljer til den som skal betale, så sender vi deg et gavekort.

Eksempler på gave: En helg med fullpensjon på Canvas Telemark, inkludert alle måltider og sykkelguide koster 5950 kr per person. En overnatting for to personer i Cocoon-telt, med 2 stk. guidet undervannssafari på Hove koster 3295 kr.

GAVEKORT TIL CANVAS TELEMARK

Gi i gave en reise til et av Norges mest spennende reisemål. På Canvas Hotel Telemark kan du oppleve glamping i luksuriøse yurt-telt, utrolig natur, terrengsykling på sitt aller beste, uforglemmelig leirliv og fantastisk mat.

GAVEKORT TIL CANVAS HOVE

På Canvas Hove er friluftslivaktiviteter og naturopplevelser hovedattraksjonen. Hove ligger vakkert til med hav, holmer, skjær og skog på alle kanter. Her er du i hjertet av Sørlandets fineste natur med Raet nasjonalpark som nærmeste nabo. Et visuelt vakkert sted der alle inviteres inn til å leke og hygge seg, enten du vil spise i restauranten, delta på aktivitetene eller overnatte.
Du velge mellom eget telt, glampingtelt, eller campinghytter.

Bestill gavekort

Fyll inn informasjon og ønsker, og vi kommer tilbake til deg med et tilbud.