CANVAS HOVE

Åpent for grupper i vinter

Hvis du ikke kjenner stedet er dette en av Arendals flotteste tomter med sol hele dagen og nydelig utsikt til sjøen, stranda og Hovekilen. Over hundre tusen mennesker går tur på Hoveodden hvert år. Nå får både turgåere og gjester på Canvas Hove en god grunn til å ta en stopp her.

Restauranten er stengt i januar. Nye åpningstider annonseres snart. Utenom disse tidene er kan restauranten leies til grupper eller event, eller få en av våre kokker til å lage mat for deg på et av våre utekjøkken. Pris og tilgjengelighet på forespørsel, +37030400 eller hove@canvashotel.no.

Selskaper

Restauranten vår egner seg meget godt til både større og mindre selskaper. Fra ca 15 personer avhengig av meny kan du få hele restauranten alene og vi kan servere inntil 75 personer i samme lokale.

Loungen vår kan også dekkes opp, og der passer det fint med inntil 25 personer. Vi har også et Cambre Separee med plass til inntil 12 personer.

Vi fyrer gjerne opp badstua før selskapet og tilbyr overnatting etterpå for langveisfarende! Det er halv pris på overnattting for grupper som spiser i restauranten i vinter. (minimum 10 pers)

Ta kontakt for selskapsmeny!

Canvas Hove Restaurant
skjell på Canvas Hotel Hove