CANVAS HOVE

RESTAURANTEN ER ÅPEN HVER DAG I SOMMER

Hvis du ikke kjenner stedet er dette en av Arendals flotteste tomter med sol hele dagen og nydelig utsikt til sjøen, stranda og Hovekilen. Over hundre tusen mennesker går tur på Hoveodden hvert år. Nå får både turgåere og gjester på Canvas Hove en god grunn til å ta en stopp her. Man kan nyte bakverk, lunch eller middag. Eller kose seg med en kakao eller en kopp kaffe.

Restauranten er åpen hver dag i sommer og kjøkkenet er åpent fra fra 13-20. Mandag til torsdag kjører vi en redusert a la carte meny, fredag og lørdag full a la carte og søndager buffet.

Kjøkkensjefen Frode Laupsa har kommet tilbake til Sørlandet etter 22 år i Oslo-eksil, hvor han blant annet åpnet Michelin-restauranten Restaurant Oscarsgate. Han har jobbet som matfaglig konsulent på Kulinarisk Akademi, kokk på mat-mekkaet Palace Grill og er tidligere medlem av Norges kokkelandslag.

Frode Laupsa drifter nå av samtlige mattilbud på Canvas Hove og Canvas Telemark. Vi lover deg et kvalitetsmåltid med mye kortreiste råvarer, gode priser og kvalitetsbevisste kokker.

På morgenen serverer vi frokostbuffet i kiosken «Cuba». På kjent Canvas-vis deltar gjestene selv i grillingen av egg og bacon!


Canvas Hove Restaurant
blåskjell på Canvas Hotel Hove