VELKOMMEN TIL CANVAS HOTEL

Praktisk

Velkommen til Canvas!

Her følger det viktig praktisk informasjon om oppholdet.

Det må fylles ut ett skjema pr person og du som er ansvarlig for bookingen må sende denne linken til alle i gruppa. Hvis ikke skjemaet er fylt kan vi f.eks. ikke garantere at vi har utleiesykkel klar til deg.

KLIKK HER FOR Å SJEKKE INN OG FOR Å BESTILLE UTLEIESYKKEL

Hotellet ligger ved Øytjønn, 460 meter over havet, cirka to kilometer fra nærmeste bilvei. Det er ikke strøm eller innlagt vann. Energien vi bruker kommer fra solceller, ved, propan og lampeolje. Vi har elektrisitet i fellesarealene og mulighet for lading av mobiler og PCer. Vi har ikke lademulighet for elbiler, nærmeste hurtiglader er Brokelandsheia.

Vi møter deg ved parkeringsplassen kl 16:00 eller kl 18:00 – med mindre annet er avtalt. Middag serveres ca kl 20:30.

Slik bor du på Canvas Hotel
På hotellet er det to vannkannedusjer, ti badekar, badstue med plass til 14, og toaletter på alle yurtene. Sengene er oppredd, og du finner rene håndklær og vaskekluter i hver yurt. Det er Hästens senger med hestehår, overmadrass og dundyner. På de kaldeste nettene kan du legge et ullteppe over deg i tillegg. Hver yurt har en vedovn, og vi kan hjelpe deg med opptenning hvis du vil.
I teltet finner du også vaskevannsfat og kanne, og det er varmt vann i tankene ved badstua. ​

Måltidene
Alle måltidene serveres i kjøkken teltet, og som gjest må du delta på siste del av tilberedingen. I midten av langbordet har vi tre store stekeplater hvor kjøtt, fisk og grønnsaker stekes.

Slik pakker du
Pakk som om du skal på fjelltur, slik at du er forberedt på alle forhold.

Spesielt viktig er det å få med seg:             –

 • Sykkelklær eller turklær etter været
 • Fjellsko eller sykkelsko
 • Joggesko eller tilsvarende til å ha på hotellet
 • Badetøy
 • Hodelykt
 • Vi anbefaler knebeskyttere hvis du skal sykle, men det er ikke noe krav

I tillegg til den bagen du pakker må du ha med en liten ryggsekk som du har på ryggen når vi sykler. I den skal du alltid ha:

 • Drikkeflaske eller Camelbak
 • Tørr trøye
 • Eventuelt regntøy
 • Mobiltelefon.

Bagasjen fraktes opp til hotellet, med jeep og båt. ​


Sykkelleie
Syklene er av typen Trek Fuel EX 8 med 27+ hjul, heve/senkepinne og demping både foran og bak. De er utstyrt med flate pedaler. Vil du ha klikkpedaler må du ta med egne pedaler.

Syklene er dyre, og påfører du den skade som følge av uaktsomhet, medfører det erstatningsansvar. Leien inkluderer hjelm.

Hvis du kommer med egen sykkel som vi mener er uegnet for terrenget vårt vil du kunne bli nektet deltagelse på fellesturer der vi er ansvarlig for sikkerhet. Vi anbefaler ikke klikkpedaler for de som ikke har erfaring med dette på sti.


Alkohol
Vi har alle rettigheter, og opplyser for ordens skyld om at det ikke er anledning til å ta med alkoholholdige drikkevarer til hotellet.
Til gjengjeld lover vi å bringe alkohol til der du ønsker å være.

Veibeskrivelse
Parkering er skiltet ved “Skarkemyra, Nissedal” som er søkbart på Google Maps. Det skal også nå fungere å søke på «Canvas Hotel»

Vi anbefaler bruk av Google Maps, og vi gir ingen garanti for at andre GPSer greier å finne fram.

LINK: https://goo.gl/maps/pv5oXP53pV62

Korteste vei fra Grenland/Vestfold/Drammen/Oslo, etc.
Kjør E18 mot Kristiansand til avkjøringen til Gjerstad rett før Brokelandsheia. Derfra følger du veien til Felle og videre 3 km forbi Felle til skilt mot “Skytebane” inn på grusvei. (Noen GPSer tar deg gjennom et gårdstun i en avkjøring rett før skytebanen, dette er også mulig, men vi vil gjerne at dere ikke kjører her)

Fra Arendal/Kristiansand​ følger du E18 opp til Fiansvingen og kjører derfra mot Åmli og videre i retning Treungen. Før Treungen ved Øy følger du skilt mot Gjerstad/Felle og kjører 8km til skilt mot Skytebane.

Veibeskrivelse fra avkjøring asfalt ved skilt ”Skytebane”

Det er ikke skilt på grusveien, og dårlig dekning på mobil. Ta av fra asfalten i krysset ved skilt «Skytebane» Det er 3 km vest for Felle, og 8 km øst for RV 41. Fra RV 41 er det skiltet til Gjerstad og Felle.

 1. send SMS eller ring oss med navn og antall som skal hentes når dere tar av fra asfalten. 93086155 (Thomas), alternativt 95487211(Desmond))
 2. Kryss asfalt – grus, skiltet skytebane – følg veien 6,5 km til Onstad gård
 3. Betaling av veiavgift 50 meter etter tunet på Onstad gård
 4. Høyre i bunnen av bakken 500 meter etter Onstad gård
 5. 5,5 km etter Onstad gård går ser du en vei som går av mot venstre som er sperret med en bom. Fortsett rett frem 500 meter og ta til venstre i neste kryss.
 6. Parker på venstre side skiltet parkering canvas hotel, 2,5 km etter kryss

Fra Nord, via E134 eller fra Gautefall Bruk Google Maps og søk opp ”Skarkemyra, Nissdal” som nevnt over. Ring Thomas eller Desmond når dere kjører av ved Heimdal for detaljer om bommen og kode til nøkkel. (Vi ønsker primært ikke at gjester ankommer denne vegen med unntak av de som kommer fra via E134 fra Vestlandet eller Notodden/Kongsberg)