CANVAS HOVE

ALT OM OPPHOLDET

Her kommer en oversikt over hvordan campen fungerer. Vi er helt i oppstarten av dette eventyret og ber om forståelse for at ikke alt fungerer nøyaktig som planlagt enda. Vi lover å finne gode løsninger for våre gjester.

Hvordan kommer jeg dit?

Canvas Hove ligger vakkert til helt ut mot havet på Tromøya ved Arendal. Adressen er Hoveodden 200, 4818 FÆRVIK. Det finnes en stor parkeringsplass i enden av Hoveodden der det er gratis å parkere. Resepsjonen ligger 150 meter bortover langs stranda. Hvis du har mye bagasje, så la det ligge i bilen og du får låne en el-sykkel eller kjerre-vogn av oss til å hente det. Vi ønsker å gjøre oppholdet ditt på Canvas Hove til en friluftsopplevelse. Derfor ønsker vi en mest mulig bilfri sone i campen.

Cuba

Cuba er navnet på resepsjonen. Dette er også kiosk, aktivitetssenter og velværedavdelingen på Canvas Hove. Her kan du kjøpe is, pølser. Her kan du også leie SUP-brett, glassbunn-kanoer, elektriske transport-sykler på timebasis, eller melde deg på de pågående aktivitetene som er ledet av guider. Utenfor kiosken står det en deilig badstue med havutsikt og vedfyrte stamper og et is-bad.

Åpningstider i høst er helger fra 11-18 og ellers når vi venter gjester (Ubetjent i rolige perioder, henvend deg i restauranten eller ring 37030400)

Alle, både boende og besøkende til området kan bruke velværeavdelingen med Sauna, badestamper og varme dusjer. Dette koster kr 100 pr pers. Si fra 1-1,5 timer i forveien.

Innsjekk og Utsjekk

Når du sjekker inn på «Cuba» vil du få anvist din hytte, plass å sette opp ditt medbrakte telt eller det glamping-teltet du har bestilt. Sengetøy leveres også ut hvis du ikke har bestilt oppredde senger. Innsjekk fra klokka 15, utsjekk senest klokka 12 eller etter avtale.

Måltider og Restaurant Canvas

Restaurant Canvas er pusset opp i år og har åpent for lunch og middag hver helg fra 13-18. Vi serverer drikke utover kvelden hvis det er folk.  Restauranten har alle rettigheter og er selvfølgelig åpen for de mange som går tur på Hove.

Restauranten kan også leies på kveldstid og i ukedager for grupper og event. Vi har plass til 70 personer inne og rundt 100 personer på uteserveringen. Ønsker du å reservere for fest eller middag er det bare å ta kontakt på 370 30 400 eller hove@canvashotel.no.

Frokost må forhåndsbestilles eller du kan ta med egen mat på et av våre utekjøkken. (Ved kan kjøpes på stedet)

Gjestebrygge

Det er gjestebrygge med plass til rundt 40 båter ved stranda på Canvas Hove. Det er to minutter å gå fra brygga og opp til restauranten og kiosken. Her er det gratis å ligge på dagtid men overnatting koster 250kr for båteiere. Brygga her ikke strøm eller ferskvann.

Aktivitetssenter

Det er meningen at flesteparten av våre gjester kommer til Canvas Hove for å leke, drive med spennende aktiviteter og få brynt seg på elementene. Aktivitetene våre er i sentrum av vårt konsept. Aktivitetssenteret ligger sammen med med kiosken. Het finner du en rikholdig aktivitetsmeny og utleie av sportsutstyr. De aktivitetene vi tilbyr i 2019 er SUP, glassbunn-kano, undervanns-safari, sti-sykling, trimaran-seiling og snorkling. Vi vil også arrangere kurs og privattimer i windsurfing.

Dusj/toaletter

Det finnes to toaletter og tre dusjer ved «Cuba». I tillegg finnes det mange dusjer og toaletter i sanitærbygget under restauranten. Fellesdusjene er åpne og gratis, og vi har noen familiebad som man kan bruke mot betaling av dusjpoletter. Dette fås kjøpt i kiosken i «Cuba».

Utekjøkken

På Canvas Hove finnes fem egen-designede mobile utekjøkken som kan flyttes dit du ønsker å ha dem. Utekjøkkenet inneholder vedovn med grillplate, kjøleskap og bord og stoler til 8-10 personer. Leie av utekjøkken koster 500kr per døgn eller du kan kjøpe en sekk ved og bruke de der de står.

Canvas Hove Restaurant
Canvas Hove