CANVAS HOVE

ALT OM OPPHOLDET

Hvordan kommer jeg dit?

Canvas Hove ligger vakkert til helt ut mot havet på Tromøya ved Arendal. Adressen er Hoveodden 200, 4818 FÆRVIK. Det finnes en stor parkeringsplass i enden av Hoveodden der det er gratis å parkere. Resepsjonen rett ved parkeringsplassen ved siden av bommen. Hvis du har mye bagasje, la det ligge i bilen og du får låne en sykkel/kjerre-vogn av oss til å hente det. Vi ønsker å gjøre oppholdet ditt på Canvas Hove til en friluftsopplevelse. Derfor ønsker vi en mest mulig bilfri sone i campen.

Innsjekk og Utsjekk

Når du sjekker inn vil du få anvist din hytte, plass å sette opp ditt medbrakte telt eller det glamping-teltet du har bestilt.

Innsjekk mellom klokka 15-18, utsjekk senest klokka 11.

Covid-19

Pga Covid-19, så er dessverre kjøkken i våre hytter ikke i drift (forskrift covid 19) og vi har ikke felles grillområde. Det er derimot tillatt med engangsgrill på asfalt hos oss, men vi minner om at vi er i en Nasjonalpark og at det er tidvis høy brannfare.

Måltider og Restaurant Canvas

Restaurant Canvas er pusset opp i år og har åpent for lunsj og middag i sommersesong og helger mellom mai og oktober, ellers etter avtale for grupper. Restauranten har alle rettigheter og er selvfølgelig åpen for de mange som går tur på Hove. Åpningstider i høst er fredag og lørdag 14-22 og søndager 12-18.

Restauranten kan også leies på kveldstid og i ukedager for grupper og event. Vi har plass til 70 personer inne og rundt 100 personer på uteserveringen. Ønsker du å reservere for fest eller middag er det bare å ta kontakt på hove@canvashotel.no.

Frokost må forhåndsbestilles eller du kan ta med egen mat på et av våre utekjøkken. (Ved kan kjøpes på stedet)

Vi tilbyr helpensjon som innebærer inkluderte måltider* (frokost, lunsj og tre-retters middag) til 850,- per voksen og 425,- per barn (under 12).

*Ekskludert drikke til lunsj og middag.

Gjestebrygge

Det er gjestebrygge med plass til rundt 40 båter ved stranda på Canvas Hove. Det er to minutter å gå fra brygga og opp til restauranten og kiosken. Her er det gratis å ligge på dagtid, men overnatting koster 250,- for båteiere. Brygga har ikke strøm eller ferskvann.

Cuba

Cuba er en kafé på dagtid og beach bar på kveldstid. Det er også velværedavdelingen på Canvas Hove. Utenfor Cuba står det en deilig badstue med havutsikt og vedfyrte stamper.

Kun åpent etter avtale utenom høysesong.

Både boende og besøkende til området kan bruke velværeavdelingen med sauna, badestamper og varme dusjer. Dette koster 100,- per person. Si fra 1-1,5 timer i forkant.

Aktivitetssenter

Det er meningen at flesteparten av våre gjester kommer til Canvas Hove for å leke, drive med spennende aktiviteter og få brynt seg på elementene. Aktivitetene våre er i sentrum av vårt konsept. Her kan du leie eksempelvis SUP-brett og glassbunnkanoer, eller melde deg på de pågående aktivitetene som er ledet av guider. Aktivitetssenteret ligger sammen med med Cuba. Her finner du en rikholdig aktivitetsmeny og utleie av sportsutstyr. De aktivitetene vi tilbyr i 2020 er SUP, glassbunn-kano, undervanns-safari, sti-sykling, trimaran-seiling og snorkling. Vi vil også arrangere kurs og privattimer i windsurfing. Les gjerne mer om aktivitetene her.

Dusj/toaletter

Det finnes to toaletter og tre dusjer ved Cuba. I tillegg finnes det mange dusjer og toaletter i sanitærbygget under restauranten. Fellesdusjene er åpne og gratis, og vi har noen familiebad som man kan bruke mot dusjpoletter.

Utekjøkken

På Canvas Hove finnes fem egen-designede mobile utekjøkken som kan flyttes dit du ønsker å ha dem. Utekjøkkenet inneholder vedfyrt grill og kjøleskap. Leie av utekjøkken koster 750kr per døgn.

Canvas Hove

Canvas Hove Restaurant