HOVE

Velkommen til
Canvas Hove

Canvas Hove er et hotell, eller glamping-plass om du vil.

Hos oss står opplevelsene i kø og stedet passer for hele familien. Canvas Hove er et sted man drar til for å oppleve natur, aktiviteter, spennende overnatting og god mat.  Med sin unike beliggenhet med hav på alle kanter er stedet et fantastisk utgangspunkt for mange typer aktiviteter i og ved sjøen. Vi har overnattingstilbud i alle prisklasser, fra eget telt til luksus-yurter med kobber-badekar og kulerunde glamping-telt som henger fra trærne.

Vi er en turistdestinasjon i Arendal der friluftslivaktiviteter og naturopplevelser er hovedattraksjonen. Hove ligger vakkert til med hav, holmer, skjær og skog på alle kanter. Her er du i hjertet av Sørlandets fineste natur med Raet nasjonalpark som nærmeste nabo. Et visuelt vakkert sted der alle inviteres inn til å leke og hygge seg, enten du vil spise i restauranten, delta på aktivitetene eller overnatte.

Cuba er navnet på resepsjonen. Dette er også kiosk, aktivitetssenter og velværedavdelingen på Canvas Hove. Her kan du kjøpe is, pølser. Her kan du også leie SUP-brett, glassbunn-kanoer, seilbrett, trimaran-seilbåter eller melde deg på de pågående aktivitetene som er ledet av guider. Utenfor kiosken står det en deilig badstue med havutsikt og vedfyrte stamper og et is-bad.

Åpningstider i sommer: 08.00-22.00 (Ubetjent i rolige perioder, henvend deg i restauranten eller ring 37030400)

Alle, både boende og besøkende til området kan bruke velværeavdelingen med sauna, badestamper og varme dusjer. Dette koster kr 100 pr pers. Si fra 1-1,5 timer i forveien.

På morgenen serverer vi frokostbuffet i kiosken «Cuba» fra 9-11, hvis dette er bestilt på forhånd. På kjent Canvas-vis deltar gjestene selv i grillingen av egg og bacon!

Måltider og Restaurant Canvas

Restaurant Canvas er pusset opp i år og har åpent for lunch og middag fra 12-18 i helgene og på bestilling fra større grupper. Vi serverer drikke utover kvelden hvis det er folk. Her serveres buffet med deilige småretter og hovedretter hovedsakelig fra havet. Restauranten har alle rettigheter og er selvfølgelig åpen for de mange som går tur på Hove.

Vi har plass til 70 personer inne og rundt 100 personer på uteserveringen. Ønsker du å reservere for fest eller middag er det bare å ringe 370 30 400.

Gjestebrygge

Det er gjestebrygge med plass til rundt 30 båter ved stranda på Canvas Hove. Det er to minutter å gå fra brygga og opp til restauranten og kiosken. Her er det gratis å ligge på dagtid men overnatting koster 250kr for båteiere. Brygga her ikke strøm eller ferskvann.

Gavekort

Mange kjøper gavekort hos oss. Send en e-post til post@canvashotel.no og fortell oss sum og faktura detaljer til den som skal betale, så sender vi deg et gavekort.

BOOKING HOVE
Canvas Hove opplevelsesturisme