VELKOMMEN TIL CANVAS!

En helt ny opplevelse!

Canvas hotellene er teambuilding. Opplevelsen starter med reisen, og minnene lever evig. Vi er sammen om alt; turene og aktivitetene, maten, badstue og badet etterpå. Vi har satt opp noen forslag, men kontakt oss gjerne for mer skreddersøm tilpasset din bedrift.

Canvas Telemark passer til grupper fra ca. 10-32 personer og det er mulig å ha stedet helt for deg selv. Kontakt telemark@canvashotel.no eller ring 370 30 400 for tilgjengelighet. Den unike villmarkscampen ligger fantastisk til, langt fra folk. Naturen, syklingen, maten og den spennende campen gjøre at bedrifter kommer tilbake til oss gang etter gang. Sjekk galleriet og ta kontakt om det ser spennende ut for for din gruppe/bedrift også.

Canvas Hove kan tilby opplegg for alt fra små grupper opp til ca. 50 i 2020. Vi vil ha 36 oppredde senger av høy kvalitet i tillegg til at de 21 tradisjonelle campinghyttene som er tilgjengelige for en rimelig penge. Vår restaurant kan bordsette 70 personer, så ønsker dere felles måltid er dette begrensningen.

Vi har nærmest ubegrenset plass til telt, så ta gjerne kontakt om du har større arrangement. Kontakt hove@canvashotel.no eller ring 370 30 400 for tilbud.