VELKOMMEN TIL CANVAS!

En helt ny opplevelse!

Canvas hotellene er teambuilding. Opplevelsen starter med reisen, og minnene lever evig. Vi er sammen om alt; turene og aktivitetene, maten, badstue og badet etterpå. Vi har satt opp noen forslag, men kontakt oss gjerne for mer skreddersøm tilpasser din bedrift.

Canvas Telemark passer til grupper fra ca. 10-32 personer hvis du ønsker å ha stedet helt for deg selv. Kontakt telemark@canvashotel.no feller ring 95125252 or tilgjengelighet.

Canvas Hove kan tilby opplegg for alt fra små grupper opp til ca. 70 i 2019. Vi vil ha 36 oppredde senger av høy kvalitet i tillegg til at de 21 campinghytter av eldre merke som fortsatt er tilgjengelig for utleie for en rimelig penge. Vår restaurant kan bordsette 70 personer, så ønsker dere felles måltid er dette begrensningen.

Vi har nærmest ubegrenset plass til telt, så ta gjerne kontakt om du har større arrangement. Kontakt hove@canvashotel.no eller ring 95125252 for tilbud.

Vi har satt opp noen forslag, men kontakt oss gjerne for mer skreddersøm tilpasser din bedrift.

CANVAS HOVE

RESTAURANTEN ÅPNER FØRSTE JUNI!

Første juni åpner en oppgradert og nyoppusset restaurant. Hvis du ikke kjenner stedet er dette en av Arendals flotteste tomter med sol hele dagen og nydelig utsikt til sjøen, stranda og Hovekilen. Over hundre tusen mennesker går tur på Hoveodden hvert år. Nå får både turgåere og gjester på Canvas Hove en god grunn til å ta en stopp her. Man kan nyte bakverk, lunch eller middag. Eller kose seg med en kakao eller en kopp kaffe.
Vi lover deg et kvalitetsmåltid med mye kortreiste råvarer, gode priser og kvalitetsbevisste kokker.


Food Canvas Telemark, Norway
Undervanssafari Canvas Hove