Konsept

Her på Canvas Restaurant er du hjertelig velkommen om du ønsker noe lett å spise eller en kopp kaffe etter en spasertur rundt vakre Hove eller ønsker en bedre middag med venner og familie.
Menyen vår baserer seg på mat laget fra bunnen av, med lokale råvarer som servers på en av Arendals flotteste beliggenheter med utsikt til sjøen, stranda og Hove kilen.
Hver dag serverer vi Dagens Husmann og dagens 3-retters. Dette er menyer som endrer seg daglig,
se tavlen eller spør servitøren om hva som serveres.
Inne i restauranten har vi en avslappet stil, med trebord og grønne elementer for å gjenspeile naturen utenfor vinduene. Det er åpent kjøkken, slik at du som gjest skal kunne se maten tilberedes. Inne i loungen kan du sette deg ned å slappe av med noe leskede å drikke, og nyte utsikten.
Uteserveringen vår er delt inn i to soner, med utsikt utover vannet
Vi tilbyr alle våre gjester helpensjon til kr 850,-, som inkluderer frokost, lunsj og en dynamisk 3-retters middag i vår restaurant.
Barn under 13 år settes under barnemeny og kan bestille dertil (snittpris 110; pr rett, se barnemeny). Barn fra 16 og oppover anses som voksne og defineres under vanlige pensjonsvilkår (850;-) Allergener vil alltid tas hensyn til, dog viktig at man har proklamert dette ut i forkant til gjesten, og at man også får en tilbakemelding om det skulle være aktuelt for endring av meny
Ved allergi, eller ønske om vegetar eller vegan tilrettelegger kjøkkenet, men kjøkkenet har alle rettigheter.

Covid-19:
Vi tar smittevern på alvor. Vi har satt opp godt synlige spritstasjoner, og vi passer godt på å holde 1 meters avstand.Vi ber alle våre gjester om å holde god hånd- og hostehygiene, i tillegg legge igjen navn og nummer, i tilfelle en eventuell smittesporing skulle oppstå.