Project Description

Stisykling Telemark

Canvas Telemark er et av verdens beste steder for terrengsykling. Stiene veksler mellom unike svaberg, raske barnålstier og klopper over myrene. Det unike hotellet har vært omtalt i en haug med nasjonale og internasjonale aviser og magasiner og har en fantastisk statistikk på våre litt over hundre online-reviews.

Vi har utstyret og guidene som gjør at terrengsykling kan gjøres av alle med svært få unntak. Fra 2019 vil vi også ha noen el-sykler til utlån.

Canvas Telemark er åpent for booking hver helg fra 2. mai til 20. oktober, men vi åpner også for større grupper og selskaper i ukedagene. Prisen for en helg er kr 5 450,- per person, som inkluderer alle måltider og alt annet, med unntak av alkohol og sykkelleie.

Programmet kan tilpasses, men slik ser det vanligvis ut for et todagers opplegg:

Ankomstdag
Vi møter dere på parkeringen midt i skogen et par kilometer fra hotellet enten klokken 16.00 og 18.00. Bagasjen kjøres opp til hotellet med separat transport. Møter du oss klokken 16.00 har du god tid til en sykkeltur eller en lengre tur på beina når du kommer.
Middagen serveres ca. klokken 20.30

Dag 2
Dere blir vekket med kaffe i yurten, deretter en solid frokost. Vi planlegger dagen ut fra vær, ønsker og føreforhold slik at den blir optimal for alle. Vi kommer tilbake til lunsj og har en rolig stund i yurten før de som vil tar en ettermiddagstur eller rett og slett bare nyter stillheten i campen når de andre drar på tur.
Etter en dag med mye mosjon og frisk luft, smaker det godt med noe å drikke, eller etter et bad og litt badstue.
Vi møtes til litt snacks ved bålet før middagen starter mellom åtte og ni en gang.

Avreisedag
Dere blir vekket med kaffe i yurten, deretter en solid frokost. Vi tar en tur på sykkelen før lunsj og utsjekk som er klokken to.