Project Description

Fridykking

1. Nybegynnerkurs – 1 dag.

Kurset vil foregå i beskyttet farvann. Kurset er for de med god svømmeteknikk, og som føler deg trygge i vann. Få en grundig gjennomgang av utstyr, teori og grunnleggende teknikker, slik at du kan bevege deg trygt og fritt under vann. Instruktøren vil gi deg et innblikk i forskjellige naturtyper og dyrearter som du finner under vannoverflaten i vår vakre Nasjonalpark.

Tidspukt: 09:00 – 16:00
Pris per person: kr 1 150.- for annonserte kurs. Kr 6 900,- for privat kurs, maks 8 deltagere.
Inkludert: Våtdrakt, maske, snorkel, svømmeføtter og bly.

Krav
• Du må kunne svømme.
• Du trenger legeerklæring hvis du har medisinske tilstander som påvirker deg ved fysisk aktivitet, ta eventuelt kontakt før du booker.

2. Videregående kurs – 2 dager

Kurset vil foregå i beskyttet farvann, med mulighet for fridykking i moderate tidevannsstrømmer. Kurset vil gi deg kunnskaper for å komme deg ned i dybden. Opplegget er for deg med snorkelerfaring og som har lyst til å svømme i dybden ved fridykking.

Kurset inkluderer utstyr, 6 timer teori (trykk, anatomi, utligningsteknikker med mer), en hel dag i vannet med fokus på teknikk og sikkerhet. Instruktøren vil gi deg et innblikk i forskjellige naturtyper og dyrearter som du finner under vannoverflaten i vår vakre Nasjonalpark. Etter en hel dag i vannet vil det være mulighet for å slappe av i vår badstue med utsikt over Raet eller noe godt å drikke på vår restaurant.

Pris per person: kr 1 990,- på annonserte kurs.
Privat kurs: kr 10 900,- for maks 8 deltagere.
Inkludert: Våtdrakt, maske, snorkel, svømmeføtter, bly.

Dag 1: Teori og øvelser i beskyttet farvann. Tidspunkt: 09:00 – 18:00
Dag 2: Dykking i havet. Tidspunkt: 10:00 – 14:00

Krav
• Du må kunne svømme.
• Du trenger legeerklæring hvis du har medisinske tilstander som påvirker deg ved fysisk aktivitet, ta eventuelt kontakt før du booker.